Natisni

DRYMAT | brezžični elektronski dehidrator vlage za sanacijo kapilarne vlage v prostoru

Drymat je brezžični elektronski sistem za izsuševanje kapilarne vlage, ki na enostaven način ustavi dvig kapilarne vlage in ji preprečuje nadaljno vertikalno rast.

Drymat naprave za izsuševanje vlage

Gre za preverjeno in v svetu priznano tehniko izsuševanja vlage s pomočjo elektroforeze, ki je na slovenskem trgu prisotna šele kratek čas, zaradi odličnih rezultatov pa je število zadovoljnih odjemalcev vse večje.

Učinek delovanja je viden že po nekaj mesecih delovanja in prinaša ravnovesje vlažnosti v prostorih vse dokler naprava deluje.

Največje prednosti sistema so, da z montažo ni potrebno posegati v notranjost sten objekta, kot je to poznano pri drugih oblikah izsuševanja, prav tako gre za izjemno nizko porabo električne energije pri obratovanju naprave. Postopek namestitve poteka tako, da napravo enostavno pritrdimo na steno objekta, na mestu, kjer se presodi, da bo učinek najbolj optimalen, s tem pa je tudi celoten sistem vzpostavljen. Ostalih oblik izsuševanja po namestitvi naprave ni potrebno periodično izvajati, da bi lahko dosegli željen rezultat. Izsuševalec deluje neslišno in ni moteč v bivalnem okolju.